niedziela, 15 lipca 2012

Tort Zygzak McQueen

Kremowe szaleństwo...z minimalną ilością masy lukrowej super efekt!





2 komentarze:

  1. Witam, jestem tutaj pierwszy raz ale już wiem że na 4 urodzinki mojego synka zrobię, albo raczej postaram się zrobić- właśnie taki tort. My również nie przepadamy za słodką masą cukrową ale to fakt że świetnie się z nią pracuje i super wygląda. Takie połączenie kremu i masy lukrowej jest idealna. Moje pytania: jakich barwników używasz? Czy zyg żak wycinamy jest z jakiegoś szablonu czy na oko? Wyszło swietnie😀

    OdpowiedzUsuń
  2. Witaj tort wycinany jest z kwadratowego biszkoptu bez szablonu, używam barwinków w żelu, zamawiam ze strony Pan -cukiernicze, dziękuję za ciepłe słowa i pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń

Podziel się ze mną swoją opinią:)